L’Horta d’Alacant (1er i 2on ESO)

L’Horta d’Alacant és un espai que s’estén entre la Serra Grossa, el Maigmó i les llomes del Garbinet. Gràcies a les aigües del riu Montnegre, en aquesta zona va haver-hi una intensa activitat d’explotació agrícola, on encara ara es conserven estructures hidràuliques des de temps dels romans...

Art prehistòric al Pla de Petracos, Castell de Castells (1er ESO)

Introducció: en el Neolític apareixen es primeres societats sedentàries (que trien un lloc per viure de manera continuada) a la Península Ibèrica. Neolític és l’edat de pedra més recent, front a la més antiga i anterior denominada Paleolític. - En quín moment i que va supossar aquest canvi en la vida dels prehistòrics?

Complejidad climática de la provincia de Alicante (1o ESO, 2Bach)

Quizá este sea uno de los temas más relevantes a la hora de agrupar a una serie de territorios entorno a una región. Este podría ser el caso de la Provincia de Alicante si bien, no existe un único clima en nuestra provincia. En Alicante conviven distintas variaciones del Clima Mediterráneo Templado. Más bien es un compendio de distintos tipos de microclima...

La isla Tabarca: nuestra isla habitada (1º ESO, 2º ESO)

¿Conocéis alguna isla cerca de dónde vivís? Puede que no os suene o tal vez sí…muchos conoceréis la Isla Tabarca, que es la Isla más grande de la Comunidad Valenciana y la única habitada de nuestro territorio.

Les nostres comarques: el Baix Vinalopó (1ºESO, 3ºESO)

El Baix Vinalopó és una de les 7 comarques que formen la provincia d’Alacant. La nostra comarca té 3 municipis: Elx, Crevillent i Santa Pola. La seua superfície total es de 487 km2. El Baix Vinalopó és una comarca molt poblada, sumant aproximadament uns 293.000 habitants. El nucli més poblat és Elx ( 232.000 habitants)

Geografías de Alicante: 2 Alicantes (1º ESO, 2º Bach)

Nuestra espacio geográfico de la provincia de Alicante cuenta con una superficie aproximada de 5.816 km2, con 244 km de costa. Es además la quinta provincia más poblada de España, con 1'8 millones de habitantes.