Vols llegir la resenya? Descarrega-la gratuïtament! ➔ Descarregar

*Recurso compartido por la Comunidad de www.asociacionnordstrom.com

Autor: Carlos Crespo Campos

*Resenya del llibre «Episodios de la ciudad de Alicante» de Gerardo Muñoz Lorente

Sobre Gerardo Muñoz

Va ser secretari d’organització i secretari provincial a Alacant el 1986. Diputat a les Corts Valencianes de 1987. El 1990 president del CDS al País Valencià. Després dels fracassos electorals a les Corts el 1991 i a les generals de 1993, va abandonar el partit incorporant-se després al PSPV-PSOE, essent membre de l’executiva a Alacant. Va dimitir d’aquest càrrec el 2003 i des d’aleshores s’ha dedicat plenament a la seva carrera literària i d’articulista de premsa per al diari Información. En 2018 fou escollit membre del Consell Valencià de Cultura.

El llibre

Es tracta d’un recull d’articles de contingut històric sobre la ciutat d’Alacant publicats al diari Información. En aquest cas els publicats durant l’any 2014. Hi ha un altre dels publicats el 2013 ‘Momentos de Alicante’ i un del 2015 ‘Episodios de la Ciudad de Alicante 2’. Podríem afegir ‘Cosas que importan en 51 artículos periodísticos (2006) on es mesclen articles d’opinió i alguns d’història de la ciutat.

Personalment crec que és un llibre de lectura entretinguda, per una banda per tractar-se de capítols curts que relaten fets que són interessants, en alguns casos per ser històrics i en altres per formar part d’un anecdotari de la ciutat que ens dóna una visió d’ella en diferents èpoques. Petites històries. Esquers per arrossegar-nos a aprofundir en diferents èpoques de la ciutat.

Per tant puc dir que m’ha agradat el llibre i de fet ja he comprat el següent i en ment tinc el dels Moments d’Alacant.

Em centraré en alguns dels moments que més m’han encuriosit.

Vols llegir la resenya? Descarrega-la gratuïtament!➔ Descarregar

*Recurso compartido por la Comunidad de www.asociacionnordstrom.com

Autor: Carlos Crespo Campos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *